Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПояви се първа реална снимка на LG V20

Появи се първа реална снимка на LG V20

2540
Написана от  nixanbal 26 август 2016
Появи се първа реална снимка на LG V20

LG V20 става все по-популярен в мрежата, не само защото феновете го очакват с интерес, а защото производителят умело подклажда любопитството към него с тийзъри и разкриване на нови функционалности. Дни преди премиерата си смартфонът се появи в първа снимка, която сякаш потвърждава това, което очаквахме от външния му вид. 

V20 вече се появи в макетни, компютърно генерирани изображения, така че кадърът по-горе е първата реална снимка на апарата. Доста размазана и неясна, но все пак дава представа за външния вид на модела. 

За съжаление и от тази снимка не получаваме отговор на въпроса дали V20 ще има същия модулен дизайн, какъвто предлага G5. Вижда се обаче вторият дисплей, за който вече получихме потвърждение и от @evleaks с изображението по-долу. 

LG V20

LG V20 ще бъде официално показан на 6-ти септември и това ще бъде първото обявено устройство с новия Android 7.0 Nougat. 

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer