Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПояви се постер на необявения Samsung Galaxy Note 9

Появи се постер на необявения Samsung Galaxy Note 9

1866
Написана от  nixanbal 12 юли 2018
Появи се постер на необявения Samsung Galaxy Note 9

Ето и новата порция информация за Galaxy Note 9, придружена от постер на устройството. На него се вижда задната и долната част от корпуса на телефона, както и изваденият стилус. 

Впечатление прави веднага, че стилусът към новия Note 9 ще бъде в различен цвят от корпуса на самия апарат. Жълтата писалка е в контраст със синеещия телефон на плаката, което подсказва, че тази година S Pen може наистина да получи специално отношение.

Припомням ви, че наскоро се чу, че стилусът ще има Bluetooth, което би позволило да взаимодейства с телефона и с други устройства по нови начини. 

Освен това от кадъра по-горе се вижда, че скенерът за пръстови отпечатъци наистина вече е под основната двойна камера, а не до нея. Отдолу пък са гнездото за стилуса, USB Type-C портът и жакът за слушалки. 

Текстът към постера гласи "Новият супер мощен Note", а на нас ни остава да задържим любопитството си още по-малко от месец. Премиерата е на 9 август. 

OnePlus 6 идва с подобрения в камерата, в конфигурацията и с нов дизайн, но без безжично зареждане

Китайският бранд OnePlus представи новия си флагман OnePlus 6, който предлага важни подобрения в конфигурацията и залага на още по-висока…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer