Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПояви се снимка на предполагаемия Samsung Galaxy S10

Появи се снимка на предполагаемия Samsung Galaxy S10

3292
Написана от  nixanbal 17 септември 2018
Появи се снимка на предполагаемия Samsung Galaxy S10

Очакваме Galaxy S10 в началото на 2019 г., но днес в мрежата се появи снимка, за която източникът твърди, че показва част от корпуса на необявения модел. Кадърът разкрива съвсем различен подход към горната част на дисплея, където няма нито рамка, нито т.нар. ноч. Решението на Samsung, ако снимката се окаже автентична, изглежда е камерата да бъде изрязана в самия дисплей.

Въпреки че изображението не е с високо качество, вижда се, че не става въпрос за изрязана част във формата на капка, както определят подобен тип ночове, а просто за очертана в панела на дисплея камера. 

Galaxy S10

Припомням ви, че се очаква Galaxy S10 да бъде сериозна промяна спрямо S9 и шефът на мобилната дивизия на Samsung заяви официално, че дизайнът ще има ключови разлики. 

Слуховете твърдят, че ще видим три версии на S10, сред които един или два модела с тройна основна камера. Предната изглежда ще бъде само една, но пък каква!

На живо от световната премиера на Samsung Galaxy S10e, S10 и S10+

Здравейте от Tobacco Dock тук в Лондон, където Samsung току-що представи новите си смартфони от серията Galaxy S10. Основните модели…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer