НачалоНовиниПояви се списък с очакваните устройства на Apple за първата половина на 2020 г.

Появи се списък с очакваните устройства на Apple за първата половина на 2020 г.

851
Написана от  nixanbal 30 януари 2020
Появи се списък с очакваните устройства на Apple за първата половина на 2020 г.

От месеци говорим за очаквания тази пролет по-достъпен iPhone, но това далеч не е единственото ново устройство, което Apple подготвя за близките месеци. Анализаторът и експерт по темата Apple Минг-Чи Куо сподели очакванията си за цял куп нови продукти от Купертино, включително някои от съвсем нови за компанията категории. 

Прогнозите включват нови слушалки от висок клас, нов iPad Pro, MacBook Pro, MacBook Air, нов опит за подложка за безжично зареждане, въпросния iPhone SE 2/iPhone 9 с цена около $399, както и проследяващи етикети - малки Bluetooth тагове, служещи за локализиране на предметите, към които са прикрепени. Последните ще бъдат конкуренти на популярните днес Tile и Chipolo например. 

Всички тези устройства се очаква да бъдат представени само през първото полугодие на 2020-а. Куо обаче предупреждава, че има опасност коронавирусът в Китай да повлияе върху доставките на компоненти към Apple и не е изключено някои от тези премиери да бъдат забавени. 

Премиера на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro и всичко, което трябва да знаете за тях

Днес в Мюнхен Huawei представи най-добрите смартфони, които е правила някога, но и които за съжаление няма да се продават…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer