НачалоНовиниПояви се списък с планираните нови смартфони на Huawei за 2018 г.

Появи се списък с планираните нови смартфони на Huawei за 2018 г.

989
Написана от  nixanbal 28 декември 2017
Появи се списък с планираните нови смартфони на Huawei за 2018 г.

В мрежата се появи снимка на списъка с планрани смартфон премиери от Huawei за 2018 г. От изображението става ясно, че компанията ще продължи да следва утъпкания път с познатите серии, но има и някои изненади. 

Още в първото тримесечие са планирани два мистериозни нови модела с кодови имена Maya и Salina, както и устройство от серията Honor.

През пролетната четвърт на 2018-а става по-интересно и тогава ще бъдат показани трите традиционни попълнения от семейството Huawei P. Говори се, че след P10 китайците ще скочат на P20, а с него ще видим още P20 Lite и P20 Plus. В това тримесечие ще бъде показан още един модел Honor. 

В третата четвърт ще се появи единствено трети за годината Honor. 

Есента пък традиционно ще бъде посветена на серията Mate и са планирани нов Mate Pro и нов Mate Lite. Тук идва и четвърти Honor. 

Huawei през 2018 г.

Междувременно в таблицата се посочва, че се задават и премиери на нови аксесоари, смартгривни и други устройства Huawei, но всичко това засега е неофициална информация. 

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer