Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПоявиха се физически макети на необявените 6.5- и 6.1-инчов iPhone

Появиха се физически макети на необявените 6.5- и 6.1-инчов iPhone

2181
Написана от  nixanbal 30 юли 2018
Появиха се физически макети на необявените 6.5- и 6.1-инчов iPhone

През септември очакваме Apple да покаже три нови модела iPhone - един по-достъпен с 6.1" LCD дисплей, един 5.8" с OLED екран, наследник на iPhone X, както и неговата по-голяма версия с 6.5" OLED панел. В мрежата сега се появиха снимки на макетите на две от тези устройства. 

От снимките се потвърждава информацията, че най-големият смартфон на Apple тази година ще бъде с 6.5-инчов диагонал на дисплея и ще има изрязана част в горния край, също като при iPhone X. 

iPhone 2018

6.1-инчовият модел, за който очакваме да е бюджетното предложение от Купертино, се вижда също ноч на дисплея, но той вече ще бъде с LCD панел, а основната камера няма да бъде двойна, както на другите два модела. 

iPhone

Имайте предвид, че тези кадри тук показват неработещи 3D макети и не са реални бройки на устройствата, не ги представят с автентичните материали на изработка за корпусите им. Затова и изглеждат като евтини китайски копия. 

Очакваме премиерата през септември - по-скоро в първата половина. 

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer