НачалоНовиниПоявиха се изображения на предполагаемия Samsung Galaxy Note 20

Появиха се изображения на предполагаемия Samsung Galaxy Note 20

1576
Написана от  nixanbal 22 май 2020
Появиха се изображения на предполагаемия Samsung Galaxy Note 20

Очакванията са и тази година Samsung да представи новата си серия Galaxy Note през август, макар че този път анонсът може да се случи само като онлайн събитие, но не и на живо. Вече чухме доста слухове за Note 20 и Note 20+, а днес имаме и изображения, които би трябвало да разкриват дизайна на първия модел. 

От кадрите тук изглежда, че Note 20 ще бъде с доста близък до Galaxy S20 Ultra дизайн, включително модулът за камерата. 

Samsung Galaxy Note 20 @ nixanbal.com

Дисплеят сякаш е съвсем плосък, което е добре дошло за работа със стилуса S Pen. А позицията на писалката между другото е изместена отляво, вместо отдясно, както беше досега. Бутоните пък са прехвърлени от другата страна на корпуса. 

Samsung Galaxy Note 20 @ nixanbal.com

Селфи камерата е изрязана в дисплея, както беше още при Note 10, което означава, че Samsung не са успели да се възползват от решението за камера под екрана. 

Samsung Galaxy Note 20 @ nixanbal.com

Физическите размери на апарата са 161.8 x 75.3 x 8.5 мм, а размерите на дисплея - 155.4 x 69.1 мм, което предполага 6.7" диагонал. Това съвпада с очакванията Note 20 и Note 20+ да са с по-големи екрани от своите предшественици, но тук сякаш нарастването е твърде голямо. Според предишни слухове Note 20 ще има 6.42" диагонал.  

Всичко това, разбира се, не е официална и финална информация и крайният продукт може да се различава от тези изображения. Най-често обаче подобни кадри ни дават доста ясна представа как ще изглеждат устройствата. 

Източник - цък

Първите 5G тестове в България започват до края на лятото, но изграждането на пълнокръвна мрежа е под въпрос

Тази седмица беше доста интензивна откъм събития в технологичния ресор, като VIVACOM и Теленор използваха два поредни дни, за да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer