Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПоявиха се неофициални изображения на Samsung Galaxy S10+

Появиха се неофициални изображения на Samsung Galaxy S10+

2863
Написана от  nixanbal 03 декември 2018
Появиха се неофициални изображения на Samsung Galaxy S10+

Появиха се изображения, които се предполага, че ни дават представа как ще изглежда новият флагман на Samsung - Galaxy S10+. Това е най-напомпаната версия на модела, който се очаква да има 3 издания + още едно с 5G поддръжка. 

Акцентът при този модел е тройната основна камера, но далеч по-интересно изглежда предната двойна, за която е предвидено изрязано място в екрана. Странно на пръв поглед, но ми се струва, че решението тепърва ще навлиза масово при бъдещите смартфони и ще започнем да го възприемаме като съвсем естествено. 

Иначе дизайнът напомня Galaxy Note 9, като при S10+ се говори за 6.4" дисплей с пропорции 19 към 9 и резолюция 1440х3040 пиксела. 

Galaxy S10+

Размерите на флагмана ще са 157.5 x 75.0 x 7.8 мм спрямо 157.7 x 73.8 x 8.5 мм за Galaxy S9+. От кадрите тук виждаме, че жакът за слушалки е запазен, а скенерът за пръстови отпечатъци не е видим, което подсказва, че е вграден в дисплея. 

Galaxy S10+

Всичко това, разбира се, не е официална информация, а макетите не идват директно от Samsung, така че е възможно крайният продукт да се различава от този тук. 

Източник - цък

Посетих сервиза на Теленор - ето какво се случва вътре

Ето че и на мен ми се случи да вляза в сервиз за мобилни телефони. Въпреки че никога не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer