Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПоявиха се неофициални изображения на Samsung Galaxy S10+

Появиха се неофициални изображения на Samsung Galaxy S10+

2171
Написана от  nixanbal 03 декември 2018
Появиха се неофициални изображения на Samsung Galaxy S10+

Появиха се изображения, които се предполага, че ни дават представа как ще изглежда новият флагман на Samsung - Galaxy S10+. Това е най-напомпаната версия на модела, който се очаква да има 3 издания + още едно с 5G поддръжка. 

Акцентът при този модел е тройната основна камера, но далеч по-интересно изглежда предната двойна, за която е предвидено изрязано място в екрана. Странно на пръв поглед, но ми се струва, че решението тепърва ще навлиза масово при бъдещите смартфони и ще започнем да го възприемаме като съвсем естествено. 

Иначе дизайнът напомня Galaxy Note 9, като при S10+ се говори за 6.4" дисплей с пропорции 19 към 9 и резолюция 1440х3040 пиксела. 

Galaxy S10+

Размерите на флагмана ще са 157.5 x 75.0 x 7.8 мм спрямо 157.7 x 73.8 x 8.5 мм за Galaxy S9+. От кадрите тук виждаме, че жакът за слушалки е запазен, а скенерът за пръстови отпечатъци не е видим, което подсказва, че е вграден в дисплея. 

Galaxy S10+

Всичко това, разбира се, не е официална информация, а макетите не идват директно от Samsung, така че е възможно крайният продукт да се различава от този тук. 

Източник - цък

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer