НачалоНовиниПоявиха се нови детайли за наследника на iPhone SE

Появиха се нови детайли за наследника на iPhone SE

2515
Написана от  kris.romanov 14 октомври 2019
Появиха се нови детайли за наследника на iPhone SE

Вече чухме, че в началото на 2020 г. Apple подготвя премиерата на нов модел iPhone, който ще бъде нещо като наследник на iPhone SE и затова условно го наричаме iPhone SE 2. Нови детайли около смартфона сега разкриват още от характеристиките му, както и очакваната цена - значително по-ниска от тази на обявените през септември модели iPhone 11. 

Според Минг-Чи Куо цената на новия iPhone SE ще започва от $399, което ще го направи най-атрактивния ценово смартфон на Apple към момента. 

Устройството ще се предлага в две версии според паметта - с 64 GB и със 128 GB пространство за съхранение на файлове, както и в три цвята - сребристо, тъмносиво и червено. 

Анализаторът очаква iPhone SE 2 да има дизайна на iPhone 8 (на снимката горе), което включва по-дебели рамки около екрана и бутон под него. Като конфигурация обаче потребителите ще получат най-актуалния чипсет A13, който имаме в цялата серия iPhone 11. Оперативната памет ще бъде 3 GB. 

Моделът вероятно ще бъде особено атрактивен за собствениците на iPhone 6, които вече няма да получават актуализации на iOS. 

Появиха се предположения, че iPhone SE 2 всъщност няма да се нарича така, а ще носи името iPhone 8S или iPhone 9, които останаха неупотребени в каталога на компанията от Купертино. 

Куо докладва, че Apple е заявила по 2-4 милиона броя от новия модел на месец, като за 2020 г. се очаква продажбите му да прехвърлят 30 милиона. 

VIVACOM е в преговори с Apple за продажбата на iPhone

След като в средата на юли 2019 г. стана ясно, че БТК ЕАД, компанията зад българския телеком VIVACOM, е подала жалба…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer