Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПоявиха се първи схеми на iPhone 12

Появиха се първи схеми на iPhone 12

2646
Написана от  nixanbal 27 септември 2019
Появиха се първи схеми на iPhone 12

Серията смартфони iPhone 11 току-що излезе на пазара, а вече имаме първите изображения на iPhone 12. Според схемата по-горе следващият смартфон на Apple ще има голям екран без ноч и въпреки това Apple ще успее да вгради цял куп сензори, необходими за сканиращата лица технология Face ID. 

Според информация от Бен Гескин Apple вече има поне един прототип на iPhone 12 с 6.7" дисплей и без ноч, но с цял куп сензори в тънката му рамка отгоре. 

По-ранните прогнози на анализатора Минг-Чи Куо също говореха за 6.7-инчов модел, а също така за 5.4" и 6.1". Според Куо всички три смартфона на Apple догодина ще бъдат с OLED екрани и с 5G поддръжка, а освен това ще предложат съвсем нов дизайн. Или поне различен от този на iPhone 11, защото се очаква да има препратки към iPhone 4. 

Други слухове пък гласяха, че при iPhone 12 Apple ще се опита да предложи и Face ID, и вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци, но ако втората технология все още не е готова, ще остане за 2021 г. 

Така или иначе, все още е много рано да говорим за това, което Apple реално ще предложи догодина, но пък е интересно да видим какви прототипи разработва компанията от Купертино. 

Официална премиера на Google Pixel 4 и Pixel 4 XL - двойни камери, управление с жестове и 90 Hz дисплеи

Днес в Ню Йорк Google представи официално новите си смартфони Pixel 4 и Pixel 4 XL, които за първи път…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer