НачалоНовиниПоявиха се снимки и информация за Google Pixel 3 Lite

Появиха се снимки и информация за Google Pixel 3 Lite

3500
Написана от  nixanbal 17 ноември 2018
Появиха се снимки и информация за Google Pixel 3 Lite

В мрежата се появиха снимки и спецификации на необявен смартфон от Google, за който се казва, че ще бъде позициониран в средния клас и ще се нарича Pixel 3 Lite.

Устройството до голяма степен повтаря дизайна на познатите вече модели на Google, но сваля летвата на спецификациите и вече се базира на чипсет Snapdragon 670, 4 GB RAM, 32 GB вградена памет (без microSD слот), 12 МР основна камера и 8 МР предна, както и 2915 mAh батерия. 

Дисплеят на въпросния Pixel 3 Lite е с 5.56" диагонал и резолюция 2220х1080 пиксела резолюция, а интересното е, че има и 3.5 мм жак, който иначе липсва при другите смартфони на компанията. 

Google-Pixel-3-Lite

Операционната система, разбира се, е най-актуалният Android 9 Pie. 

Възможно е камерата на Pixel 3 Lite да е сходна с тази на премиум моделите на Google, която е сред най-добрите на пазара. Ако Google предложи топ камера в смартфон от среден клас, потребителите може да бъдат изненадани много приятно. Дали обаче такова устройство наистина се задава към пазара - предстои да разберем. 

Премиера на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro и всичко, което трябва да знаете за тях

Днес в Мюнхен Huawei представи най-добрите смартфони, които е правила някога, но и които за съжаление няма да се продават…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer