НачалоНовиниПоявиха се снимки на предполагаемия нов Galaxy Fold от Samsung

Появиха се снимки на предполагаемия нов Galaxy Fold от Samsung

1429
Написана от  kris.romanov 19 декември 2019
Появиха се снимки на предполагаемия нов Galaxy Fold от Samsung

Заедно с Galaxy S11 през февруари се говори, че Samsung ще обяви новия си смартфон със сгъваем дисплей, който ще се отличава от оригиналния Galaxy Fold с по-компактни размери. Снимки на подобно устройство сега се появиха в китайската социална мрежа Weibo, като според някои източници тъкмо това е новият сгъваем модел на южнокорейците. 

Новият Galaxy Fold ще има по-компактни размери и целта му ще бъде чрез сгъваемия дисплей да направи стандартен смартфон наполовина по-малък. Нещо подобно направиха и Lenovo с преродения Motorola RAZR. 

От снимките тук се вижда двойна основна камера и изрязана в екрана камера за селфита. На външния корпус има индикация за заряда на батерията и часа, но не е съвсем ясно дали екранът е по-голям или просто малко прозорче за тази базова информация. 

Screenshot 2019-12-19 at 12.17.48

По-ранни слухове от източници на Bloomberg твърдяха, че новият Fold ще има 108 МР основна камера, каквато очакваме и от Galaxy S11. 

Очакванията са цената на този модел да е значително по-ниска от оригинала - всъщност повече от наполовина по-надолу или около $845 (оригиналният Galaxy Fold се продава за близо $2000). 

Първите 5G тестове в България започват до края на лятото, но изграждането на пълнокръвна мрежа е под въпрос

Тази седмица беше доста интензивна откъм събития в технологичния ресор, като VIVACOM и Теленор използваха два поредни дни, за да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer