Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПоявиха се снимки на предполагаемия Sony Xperia XA3 с 21:9 дисплей

Появиха се снимки на предполагаемия Sony Xperia XA3 с 21:9 дисплей

991
Написана от  nixanbal 06 февруари 2019
Появиха се снимки на предполагаемия Sony Xperia XA3 с 21:9 дисплей

На MWC 2019 в края на месеца очакваме Sony да представи новия си флагман Xperia, негова умалена версия, а също и няколко устройства от по-нисък клас. Такъв е например Xperia XA3, който днес за пореден път се появи в неофициални изображения. Кадрите донякъде се припокриват с по-ранните детайли, но не изцяло.

Става ясно, че Xperia XA3 ще разполага с голям екран, който вероятно ще бъде с пропорции 21 към 9, каквито ще са при дисплея на флагмана Xperia XZ4. Същият има по-дебела рамка в горната част, но сравнително фини очертания по останалите три страни. 

Sony Xperia XA3

Като спецификации се очаква XA3 да използва чипсет Snapdragon 660, 4 GB RAM, 64 GB вградена памет + microSD слот, да има двойна основна камера с 23 МР + 8 МР сензори и 3500 mAh батерия. 

Sony Xperia XA3

Виждат се USB Type-C портът и 3.5 мм жак за слушалки. 

Sony Xperia XA3

Разбира се, нито изображенията, нито информацията тук са сигурни, така че имайте едно наум до премиерата на устройството на 25 февруари сутринта. 

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer