Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПоявиха се снимки на предполагаемия Sony Xperia XA3 с 21:9 дисплей

Появиха се снимки на предполагаемия Sony Xperia XA3 с 21:9 дисплей

1117
Написана от  nixanbal 06 февруари 2019
Появиха се снимки на предполагаемия Sony Xperia XA3 с 21:9 дисплей

На MWC 2019 в края на месеца очакваме Sony да представи новия си флагман Xperia, негова умалена версия, а също и няколко устройства от по-нисък клас. Такъв е например Xperia XA3, който днес за пореден път се появи в неофициални изображения. Кадрите донякъде се припокриват с по-ранните детайли, но не изцяло.

Става ясно, че Xperia XA3 ще разполага с голям екран, който вероятно ще бъде с пропорции 21 към 9, каквито ще са при дисплея на флагмана Xperia XZ4. Същият има по-дебела рамка в горната част, но сравнително фини очертания по останалите три страни. 

Sony Xperia XA3

Като спецификации се очаква XA3 да използва чипсет Snapdragon 660, 4 GB RAM, 64 GB вградена памет + microSD слот, да има двойна основна камера с 23 МР + 8 МР сензори и 3500 mAh батерия. 

Sony Xperia XA3

Виждат се USB Type-C портът и 3.5 мм жак за слушалки. 

Sony Xperia XA3

Разбира се, нито изображенията, нито информацията тук са сигурни, така че имайте едно наум до премиерата на устройството на 25 февруари сутринта. 

Motorola: Виждаме смартфоните със сгъваеми дисплеи различно от Samsung и Huawei

Motorola признава смартфоните със сгъваеми дисплеи като една от ключовите тенденции в мобилните технологии през 2019 г. и след това,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer