Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниПриложението Apple TV вече е достъпно и за миналогодишни телевизори на LG

Приложението Apple TV вече е достъпно и за миналогодишни телевизори на LG

1446
Написана от  kris.romanov 04 февруари 2020
Приложението Apple TV вече е достъпно и за миналогодишни телевизори на LG

В началото на годината LG показа нови смарт телевизори, които бяха оборудвани с приложение за достъп до Apple TV, а днес обяви, че пуска негова версия и за модели от 2019 г. 

Приложението Apple TV ще бъде достъпно за съвместими смарт телевизори на LG в над 80 страни, като с него потребителите ще могат да се абонират и да гледат новата стрийминг услуга Apple TV+, включваща оригинални сериали като “The Morning Show,” “See,” “Servant” и “Little America.”

Същото приложение на телевизорите LG ще дава достъп до видео галериите на iTunes, откъдето ще могат да се купуват и наемат над 100 000 заглавия на филми и сериали.

Apple-TV-App-Now-on-2019-LG-TVs- 011

Припомням ви, че телевизорите на LG от 2019 г. вече поддържат и Apple AirPlay 2, така че потребителите могат да прехвърлят интерфейса на своя iPhone, iPad или Mac върху големия екран у дома. Поддържа се и Apple HomeKit за управление на телевизора през Siri на iPhone или iPad.

Apple TV е налично за всички LG 2019 OLED телевизори, NanoCell моделите (серии SM9X и SM8X), а по-късно този месец приложението ще излезе и за избрани UHD модели на компанията (серии UM7X и UM6X). Apple TV се очаква чрез ъпдейт и за телевизори на LG от 2018-а по-късно тази година.

Мтел става А1: Какво означава това за клиентите

На пресконференция днес в София главният изпълнителен директор на Мтел, Александър Димитров, и този на A1 Group, Алехандро Платер, обявиха…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer