Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПродажбите на Huawei P9 прехвърлиха 9 милиона

Продажбите на Huawei P9 прехвърлиха 9 милиона

2023
Написана от  nixanbal 11 ноември 2016
Продажбите на Huawei P9 прехвърлиха 9 милиона

Huawei, който в момента е един от най-бързо превземащите пазара на смартфони производители, се похвали с нов успех за тазгодишния си флагман P9. Продажбите на модела са прехвърлили 9 милиона.

Още по темата

Постижението идва около два месеца след последната информация от септември, когато стана ясно, че от Huawei P9 са продадени над 6 милиона броя. По всяка вероятност до края на 2016 г. китайците имат шанс да прехвърлят бариерата от 10 милиона. 

Предстои все пак да видим дали новият Huawei Mate 9, който е позициониран в още по-високия клас, няма да открадне от популярността на Р9. 

Припомням ви, че Huawei P9 беше обявен през пролетта на събитие в Лондон и се продава от края на април, включително в България. 

Как се представя моделът на нашия пазар, какви са плановете на компанията за серията Honor и ще дойде ли Mate 9 и у нас - очаквайте отговорите на всички тези въпроси в специално интервю на nixanbal следващия понеделник. 

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer