Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПротекторът Fuze връща жака за слушалки в iPhone 7

Протекторът Fuze връща жака за слушалки в iPhone 7

3312
Написана от  nixanbal 01 октомври 2016
Протекторът Fuze връща жака за слушалки в iPhone 7

Беше естествено да се появят варианти за ползване на 3.5 мм жак с iPhone 7 и iPhone 7 Plus, независимо от желанието на Apple да контролира пазара на аксесоари, като накара всички производители на такива да използват техния Lightning порт и да заплащат за това. Е, аксесоарът Fuze, който в момента набира финансиране в Indiegogo, не прескача конектора на Apple, но ще се възползва от множеството потребители, търсещи вариант за ползване на 3.5 мм жак. 

Fuze всъщност е протектор за iPhone 7 и iPhone 7 Plus, който защитава смартфоните от драскотини, а в долната си част има два входа - Lightning и аудио жак.

Fuze

Нещо повече - Fuze има вградена батерия, с която обещава да удвои живота на новите модели от Apple. Батерията при модела за iPhone 7 е с капацитет 2400 mAh, а при този за iPhone 7 Plus - цели 3600 mAh. 

Fuze

Протекторът добавя 5 мм към дебелината на смартфоните и тежи 28 грама, което вероятно няма да се хареса на някои потребители, но пък това е цената за удобното ползване на 3.5 мм жак и Lightning порт. 

Можете да подкрепите проекта на Fuze в сайта за групово финансиране Indiegogo. Цената на един брой в момента е $69, а два протектора могат да се поръчат за $109. 

Краудфундинг кампанията е започнала едва онзи ден и ще продължи до края на октомври, а вече е преизпълнена с над 100% осигурено финансиране. Fuze обещава да достави поръчаните бройки преди 23-ти декември. 

Държавна субсидия от 5000 евро и без ДДС за електромобил, искат от ААП

Държавата да въведе субсидия от 5000 евро при покупка на електромобил и 2500 евро за плъгин хибрид. За това настоява Асоциацията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer