Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниQualcomm 205 Mobile Platform ще осигури LTE свързаност за най-достъпните мобилни телефони

Qualcomm 205 Mobile Platform ще осигури LTE свързаност за най-достъпните мобилни телефони

993
Написана от  nixanbal 20 март 2017
Qualcomm 205 Mobile Platform ще осигури LTE свързаност за най-достъпните мобилни телефони

Qualcomm, един от водещите чипмейкъри в света, днес представи Qualcomm 205 Mobile Platform - нова платформа за най-достъпните мобилни телефони, която ще им осигури връзка с LTE мрежите на мобилните оператори, както и някои други екстри. 

Qualcomm 205 Mobile Platform е чипсет за фийчърфони, който умишлено пропуска от името си подбранда Snapdragon, запазен за смартфон платформите на производителя. 

Новата платформа на Qualcomm включва чипсета Qualcomm 205, събрал двуядрен процесор на 1.1 GHz, графичен чип Adreno, поддръжка на 3 МР основна камера и 0.3 МР предна, поддръжка на дисплей с VGA резолюция и стрийминг на HD видео.

Като най-важен акцент от характеристиките на Qualcomm 205 Mobile Platform трябва да отбележим включения LTE Cat 4 модем, с който мобилните телефони ще могат да се възползват от високоскоростните мрежи на операторите и да разчитат на до 150 Mbps при сваляне и до 50 Mbps при качване на данни. 

Като цяло мобилните телефони, които ще се базират на тази нова платформа, ще са от основно значение за потребителите на развиващите се пазари като Индия, Латинска Америка и Югоизточна Азия.

Снимки и първи впечатления от достъпния офис помощник Brother DCP-1622WE

Когато получих предложение от Brother да взема за един бърз тест драйв многофункционалното им лазерно устройство DCP-1622WE си казах "Tа…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer