НачалоНовиниQualcomm потвърди, че LG подготвя смартфон с мощния Snapdragon 820 за края на февруари

Qualcomm потвърди, че LG подготвя смартфон с мощния Snapdragon 820 за края на февруари

5733
Написана от  nixanbal 14 януари 2016
Qualcomm потвърди, че LG подготвя смартфон с мощния Snapdragon 820 за края на февруари

Само преди няколко часа LG разпространи поканите за специално събитие на 21-ви февруари, на което подозираме, че ще бъде представен топмоделът G5, а сега Qualcomm не остави нищо на въображението ни, потвърждавайки, че става въпрос за ново устройство с техния мощен чипсет Snapdragon 820. 

"Нямаме търпение да поиграем", гласи коментарът на Qualcomm към поканата на LG в Twitter, към който услужливо е приложен ключовият хаштаг #Snapdragon820.

Това означава, че задаващото се устройство на LG ще използва новия и мощен чипсет Snapdragon 820 на Qualcomm, а в крайна сметка то не може да е друго, освен самият флагман LG G5.

Така слоганът "Играта започва" от поканата на корейците придобива смисъл и действително става въпрос за смартфон с достатъчно мощ за интензивен гейминг. Припомням ви, че през 2015 г. LG реши да заложи с G4 на по-слабия 6-ядрен чипсет Snapdragon 808, така че има защо акцентът този път да е върху 820.   

Първо по Дарик #222: Представяне на Nokia 6

Здравейте с брой 222 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев разопаковахме в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer