Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниРазкриха предпремиерно дизайна на Moto Z4

Разкриха предпремиерно дизайна на Moto Z4

1089
Написана от  nixanbal 02 май 2019
Разкриха предпремиерно дизайна на Moto Z4

Motorola в момента вдига много шум около 5G приставката, която заедно със смартфона Moto Z3 се продава като първия 5G смартфон в новата мрежа на Verizon в САЩ. Компанията обаче много скоро ще представи по-съвременен смартфон, с който същият този 5G MotoMod ще може да се използва. Въпросният Moto Z4 се появи в детайлно изображение, споделено от @evleaks и разкриващо дизайна му от всеки ъгъл. 

Moto Z4 изглежда ще разполага с голям дисплей с капковиден ноч и с фини рамки, традиционното тънко тяло, единична основна камера и 3.5 мм жак за слушалки до USB Type-C порта. Скенерът за пръстови отпечатъци не се вижда, което означава, че най-вероятно ще бъде вграден в екрана. 

Разбира се, както всички устройства в серията Moto Z, това също ще може да се използва с приставките MotoMods.

Предстои да разберем какви са спецификациите на Moto Z4, за който вече излизаха много слухове, но информацията като цяло е доста противоречива. Интересно е и дали ще има два модела - Moto Z4 и Moto Z4 Play, или тази година ще видим само един. 

Теленор ще може да запази името си след продажбата

Продажбата на няколко телекома от групата на Теленор в Централна и Източна Европа, включително българския, се очаква да бъде приключена…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer