Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниРазследванията около Note 7 бавят разработката на Galaxy S8

Разследванията около Note 7 бавят разработката на Galaxy S8

1844
Написана от  nixanbal 24 октомври 2016
Разследванията около Note 7 бавят разработката на Galaxy S8

Разработката на очаквания в началото на следващата година Galaxy S8 е била забавена с две седмици, а причината е проточилото се разследване на причините за избухванията на Note 7, пише The Wall Street Journal, позовавайки се на източници от екипа зад новия флагман на корейците. 

Проблемите около Note 7, които до момента изтриха около $20 милиарда от пазарната капитализация на Samsung, все още нямат ясно обяснение. Причината за избухващия смартфон продължава да се търси, като дори инженерите, заети с разработката на Galaxy S8, участват в процеса.

Според източник от екипа, работещ по S8, разработката му до момента е с две седмици назад. Информацията на WSJ потвърждава, че Samsung планира да пусне новия си флагман през февруари - вероятно на MWC 2017, но не е ясно дали проблемите с Note 7 няма да забавят премиерата му.  

Припомням ви, че според Samsung спирането на модела Note 7 ще доведе до $5 милиарда или повече загуби, включително от пропуснати продажби. Да се надяваме, че няма да има пропуснати продажби и при Galaxy S8 догодина. 

Официална премиера на Nokia X6 - смартфон от среден клас с визия на флагман

HMD Global продължават да представят нови смартфони Nokia на все по-атрактивни цени, които със сигурност ще им отключат пътя към…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer