НачалоНовиниSamsung е водещият тв производител по приходи в света за 15-а поредна година

Samsung е водещият тв производител по приходи в света за 15-а поредна година

532
Написана от  nixanbal 24 февруари 2021
Samsung е водещият тв производител по приходи в света за 15-а поредна година

Samsung е най-големият производител по приходи на световния пазар на телевизори за 15-а поредна година, обяви южнокорейската компания, позовавайки се на данни от агенцията за маркетинг проучвания Омдиа за 2020 г. Делът на компанията за последното тримесечие на миналата година е бил 31.8%, а общо за 12-те месеца - 31.9%.

Ръстът на Samsung в дивизията "Визуални дисплеи" според производителя се дължи на бързо нарастващото портфолио на серията QLED, лидерството на свръх големите екрани над 75 инча, въвеждането и разширяването на портфолиото от лайфстайл телевизори и някои иновативни за тази пазарна категория продукти.

Интересното е, че и през 2021 г. Samsung очаква да запази лидерската си позиция, като планира да въведе нови продукти и да разшири основните си продуктови категории. Сред тях са новата гама Neo QLED, технологията MICRO LED и лайфстайл телевизорите, към които спадат например The Sero, The Serif и The Frame.

OnePlus 9 Pro предлага 120 Hz LTPO дисплей и съвместно разработена с Hasselblad камера

OnePlus 9 Pro е новият флагман на китайската компания, който не само бележи следващото поколение премиум модели за нея, но…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer