НачалоНовини111 млн. гледания за месец направиха Squid Game най-популярния сериал на Netflix досега

111 млн. гледания за месец направиха Squid Game най-популярния сериал на Netflix досега

1387
Написана от  nixanbal 15 октомври 2021
111 млн. гледания за месец направиха Squid Game най-популярния сериал на Netflix досега

След като преди дни подсказа, че има такава вероятност, тази седмица Netflix обяви официално, че Squid Game вече е най-гледаният сериал в каталога им. Корейската антиутопия е прехвърлила 111 милиона гледания за първия си месец (28 дни) в платформата. 

Сериалът стана супер популярен в редица страни по цял свят, включително в България, където и в момента заема челното място в класацията на най-гледаното съдържание. 

Netflix обяви новината в Twitter, където стана ясно, че Squid Game вече е достигнал до 111 милиона фенове. Това се случва само 28 дни след дебюта на сериала на 17 септември. Squid Game изпреварва досегашния лидер, сериалът Bridgerton, който дебютира в платформата миналата Коледа и за същия период успя да достигне 82 милиона потребители. 

От CNBC все пак поясняват, че "111 милиона гледания" не означава, че 111 милиона души са изгледали целия сериал. Netflix отчитал като гледане всяко проследяване на повече от 2 минути от сериала. 

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer