НачалоНовиниSamsung е започнала производство на 13 МР модули за камерафони

Samsung е започнала производство на 13 МР модули за камерафони

1967
Написана от  nixanbal 02 юли 2012
Samsung е започнала производство на 13 МР модули за камерафони

Samsung до момента се удържа и дори най-новият флагман Galaxy S III предлага 8 МР камера, а не 12 или повече. 2013 година обаче може да се окаже годината на 13-мегапикселовите сензори, тъй като южнокорейците вече са започнали производство на въпросните. Новината потвърди и главният изпълнителен директор на Samsung Electro-Mechanics, Чой Чи-джун.

Не е ясно какъв е капацитетът на производството, но е много вероятно да видим първите устройства с 13-мегапикселови камери на Samsung oще в края на годината.

Sony е другият производител, започнал масово производство на 13 МР сензори, но такива използват моделите им за японския пазар.

Знаем, че през септември или октомври компанията ще представи новия Galaxy Note II, с който ще разчита да открадне от вниманието към новия iPhone, очакван по същото време. 13 МР камера определено звучи като добър начин да впечатлиш потребителите, да се надяваме, че и качеството ще бъде на ниво.

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer