Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниSamsung иска да спре продажбите на новия iPhone 4S във Франция и Италия

Samsung иска да спре продажбите на новия iPhone 4S във Франция и Италия

1587
Написана от  nixanbal 05 октомври 2011
Samsung иска да спре продажбите на новия iPhone 4S във Франция и Италия

Samsung изглежда са взели много насериозно атаките от Apple в съда, с които създателите на iPad успяха да наложат вето върху продажбите на подобни модели таблети на южнокорейците в някои страни. По-малко от 24 часа след премиерата на новия iPhone 4S вчера, Samsung вече излезе със съобщение, че иска смартфонът на Apple да бъде забранен за разпространение във Франция и Италия.

Южнокорейската компания днес е подала съдебни искове в градовете Париж и Милано, където iPhone 4S нарушавал нейни патенти от сферата на безжичните телекомуникационни технологии и по-конкретно при 3G стандарта WCDMA.

В следващите дни Samsung вероятно ще подаде иск за ветото на iPhone 4S и в други държави, обявиха от компанията. След вчера обаче се оказа, че светът вече не тръпне в очакване на новия модел от Apple, както допреди анонса му, така че драмата този път като че ли не е толкова голяма. Ако изобщо се стигне до зачитане на претенциите в съда, разбира се.

Обзорно за най-интересните смартфони на MWC 2019

Здравейте вече от българска земя! След цяла седмица в Барселона, пълна с технологични анонси и срещи с най-новите мобилни устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer