Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung и HTC заформиха малка престрелка в Twitter

Samsung и HTC заформиха малка престрелка в Twitter

3923
Написана от  nixanbal 21 март 2013
Samsung и HTC заформиха малка престрелка в Twitter

Напоследък производителите на смартфони все по-често се атакуват един друг и изказват мнение за конкурентните модели, а сега подобна престрелка се заформи и в Twitter. Заподозрени този път са Samsung и HTC, които показаха на кечистите симуланти как се прави...

В Twitter профила на Samsung Mobile UK започва заигравката с коментар към друг потребител, че "четири е винаги по-добро от едно", което е ясна препратка към новия Galaxy S IV и новото предложение на HTC - One. Закачката обаче не е пусната просто ей така, а в края на съобщението в дискусията са намесени и HTC.

Така акаунтът HTC UK решава да се включи в играта и отговаря със следното съобщение, получило до момента над 100 ретуита: "Пластмасата не е фантастична, приятелю! ;)", захапвайки корейците за решението да използват отново пластмаса за корпуса на флагмана си, докато HTC One се хвали с метално тяло.

Така че войната започна, а смартфоните още дори не са се появили на пазара, за да могат и потребителите да решат кой е по-добрият. И все пак - готин сблъсък!

Франция разследва Apple за умишлено забавяне на стари модели iPhone

Френската прокуратура разследва Apple във връзка с планираната амортизация на стари модели iPhone, съобщи във вторник Агенция Франс Прес. Ако…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer