НачалоНовиниSamsung може да пусне Jelly Bean за Galaxy S III още на 29 август

Samsung може да пусне Jelly Bean за Galaxy S III още на 29 август

1329
Написана от  nixanbal 15 август 2012
Samsung може да пусне Jelly Bean за Galaxy S III още на 29 август

На 29 август Samsung подготвя събитие, на което усилено се говори, че ще представи новия Galaxy Note II, който ще има 5.5" дисплей и ще поддържа въвеждане на информация със стилус. Според слухове обаче южнокорейците готвят и специален анонс, свързан със софтуера на устройствата им. А именно - ъпдейта до Jelly Bean.

На същото това събитие в края на август Samsung ще обяви, че започва разпространението на Android 4.1 Jelly Bean за водещия си смартфон Galaxy S III, твърди информация на GSMArena.com. Това е само след около две седмици и ако се окаже истина - Samsung ще са изпълнили целта си да са първите осигурили актуализация до новия Android, макар и не за всички свои смартфони.

По-рано стана ясно, че новият софтуер за Galaxy S III вече бил в напреднала фаза и единствено очаквал одобрение от Google. Въпреки това миналата седмица се говореше, че актуализацията ще излезе през септември или октомври, а не още на 29 август. Така че - добри новини за всички собственици на смартфона.

Припомням ви, че Galaxy Nexus и Nexus S вече получиха Android 4.1 Jelly Bean, но те са смартфони под бранда на Google и излизат с чистата версия на операционната система, което прави по-лесен ъпдейта.

Sony Xperia 1 II предлага четворна камера с оптика ZEISS и технологии от фотоапаратите Alpha

Sony представи днес новия си топмодел Xperia 1 II, който е наследник на миналогодишния Xperia 1 и носи подобрения в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer