НачалоНовиниSamsung няма да има пресконференция на MWC 2012

Samsung няма да има пресконференция на MWC 2012

1923
Написана от  nixanbal 09 февруари 2012
Samsung няма да има пресконференция на MWC 2012

Най-големият производител на смартфони за 2011 г. Samsung е потвърдил, че няма да има своя пресконференция на MWC 2012 в края на февруари. По традиция такива събития по време на Конгреса се организират с цел представяне на голям и важен продукт, а южнокорейците вече поясниха, че Galaxy S III ще бъде обявен на по-късен етап.

Това обаче не означава, че Samsung съвсем ще проспи събитието. Компанията би трябвало да има продуктови анонси, сред които таблет с голям диагонал на екрана, а също и няколко смартфона. Най-сладката премиера, тази на флагмана Samsung Galaxy S III обаче ще се състои по-късно през годината, а излизането му на пазара очакваме през първата половина на 2012-а.

Дори без пресконференцията на Samsung и без Galaxy S III Конгресът обещава да е по-интересен и от миналогодишния, който счупи всички рекорди. Очаквайте отразяването му на живо от Барселона!

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer