НачалоНовиниSamsung отчита над 1 милион доставки на Galaxy Note

Samsung отчита над 1 милион доставки на Galaxy Note

2340
Написана от  nixanbal 29 декември 2011
Samsung отчита над 1 милион доставки на Galaxy Note

Samsung Galaxy Note е хибридно устройство, позиционирано някъде между смартфоните и таблетите, което е ново за пазара, има висока цена и съответно едва ли някой очаква изключителни продажби. Южнокорейците обаче съобщават, че до момента са доставени над 1 милион броя от Galaxy Note в световен мащаб, което е постигнато в рамките на 2 месеца от пазарната му премиера.

Към момента 5.3-инчовата машинка се продава в Европа и Азия, като у нас го предлагат и трите мобилни оператора. Samsung отчита добро приемане на Galaxy Note на всички пазари, но във Франция, Германия и Тайван интересът е нарастващ.

Разбира се, 1 милион доставки не означава 1 милион продадени бройки, но пък тепърва предстои смартфонът/таблет да бъде пуснат и на северноамериканския пазар.

В България Samsung Galaxy Note може да се намери на най-ниска цена със скъп тарифен план от 850 лв. или без договор за 1300 лв.

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer