Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung спечели битката с Apple в Австралия

Samsung спечели битката с Apple в Австралия

1524
Написана от  nixanbal 30 ноември 2011
Samsung спечели битката с Apple в Австралия

Samsung спечели много сериозна битка срещу Apple в Австралия, където съдът отмени наложеното по-рано временно вето върху продажбите на някои от южнокорейските устройства. Тази победа дава глътка въздух на Samsung, които вече имат забрана за продажба на модели таблети в Германия и други европейски страни.

Samsung може да започне да продава Galaxy Tab 10.1 в Австралия от 2 декемрви, стига това да не бъде отхвърлено от Висшия съд до тази дата.

Apple обаче продължава да води битки срещу създателите на Galaxy Tab 10.1, като на Samsung дори им се наложи да представят модифицирана версия на таблета си за пазара в Германия. Вчера обаче стана ясно, че Apple няма да остави съперниците си на мира дори след този ход и е подала нов иск за забрана продажбите и на новия Galaxy Tab 10.1N в Европейския Съюз.

Създателите на iPad са подали иск за предварително вето на променения таблет, а изслушването в съда е на 22 декември.

Вижте ревюто на Samsung Galaxy Tab 10.1.

Редакция: На 2 декември съдът реши да удължи с още седмица забраната за продажба на таблета Galaxy Tab 10.1 в Австралия, с което Apple нанася сериозни щети на Samsung, имайки предвид задаващите се коледни празници. Времето е отпуснато на Apple, за да може да обжалва вдигането на забраната по-рано тази седмица.

TECHDRIVE: Представяне на Samsung Galaxy Note 10 и Note 10+

Здравейте с новия епизод на проекта TECHDRIVE, който реализираме съвместно с Теленор! Това е видео поредицата, в която ми гостуват…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer