Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung подготвя Jelly Bean за Galaxy S III, започва тестове и за Galaxy S II

Samsung подготвя Jelly Bean за Galaxy S III, започва тестове и за Galaxy S II

2027
Написана от  nixanbal 22 юли 2012
Samsung подготвя Jelly Bean за Galaxy S III, започва тестове и за Galaxy S II

При анонса на Jelly Bean руснакът Елдар Муртазин, популярен с негативното си отношение към Nokia и симпатиите си към Samsung, писа в Twitter, че според него южнокорейците ще се постараят да са първите, които ще осигурят ъпдейт до новия Android за флагмана си Galaxy S III. Все още нямаме официална информация от Samsung, но по данни на Sammobile актуализацията би трябвало скоро да бъде пусната - въможно е още през август, както беше посочил и Муртазин.

И понеже Galaxy S III е съвсем нов модел от най-висок клас, на всички ни е ясно, че Samsung ще осигури ъпдейт за него. По-интересното обаче е, че според слуховете компанията е започнала тестове и с миналогодишния си Galaxy S II.

Според източника първите тестове са преминали с успех, каквото и да означава това, но засега не е ясно дали в крайна сметка Galaxy S II ще получи Jelly Bean.

Samsung не са потвърдили и за никое друго устройство, така че дори Galaxy Note е под въпрос, както и серията таблети Galaxy Tab, които тепърва започват да получават предишната версия на Android - Ice Cream Sandwich. Ще ви държа в течение!

Посетих сервиза на Теленор - ето какво се случва вътре

Ето че и на мен ми се случи да вляза в сервиз за мобилни телефони. Въпреки че никога не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer