Samsung #WithGalaxy

НачалоИграчкиSamsung представи новия бюджетен хит Star 3 и двусимовия Star 3 DUOS

Samsung представи новия бюджетен хит Star 3 и двусимовия Star 3 DUOS

2567
Написана от  nixanbal 19 януари 2012
Samsung представи новия бюджетен хит Star 3 и двусимовия Star 3 DUOS

Samsung представи два нови телефона, които са наследници на един от най-добре продаваните модели на компанията – Samsung Star. Новите Star 3 и еквивалентът му с два SIM слота Star 3 DUOS не са смартфони, но ще търсят своите фенове с компактните си размери, сензорен екран и ниската си цена.

Samsung Star 3 и Star 3 DUOS имат тънък профил от 11.5 мм и тегло 95 грама, а сензорният дисплей е с диагонал 3“ и за съжаление не особено добрата QVGA резолюция. Двата апарата предлагат 3.2 МР камера с фиксиран фокус, което не позволява добри снимки от близко разстояние, а и видеозаписът е трагичен при QCIF резолюция, което е 180х144 пиксела.

В своя защита обаче Samsung Star 3 и двусимовият му приятел ще ви зарадват с Wi-Fi и Bluetooth 3.0, microSD слот за до 16 GB карти памет, FM радио, както и лесен достъп до социални мрежи и имейл. Машинките използват интерфейса TouchWiz Lite и предлагат приложението за комуникация между различни платформи ChatON.

Star 3 и Star 3 DUOS не поддържат 3G мрежи и за достъп до интернет ще разчитате само на Wi-Fi или там където няма хотспот - на EDGE.

Новите модели ще бъдат на пазара в Русия още в края на януари, а по-късно Samsung ще ги представи и на останалите европейски пазари. Цените не са обявени, но със сигурност ще са едни от най-достъпните мобилни телефони с тъчскрийн на пазара.

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer