НачалоНовиниSamsung представи плейъра Galaxy Player с 5.8" дисплей и Android 4.0

Samsung представи плейъра Galaxy Player с 5.8" дисплей и Android 4.0

1954
Написана от  nixanbal 27 август 2012
Samsung представи плейъра Galaxy Player с 5.8" дисплей и Android 4.0

Новата седмица за Samsung започва с анонс на ново устройство, което този път не е смартфон, въпреки че много прилича на такъв. Става въпрос за плейъра Samsung Galaxy Player 5.8, за който през последните дни се появи информация, а днес получи и официалната си премиера. Galaxy Player 5.8 има огромен 5.8-инчови дисплей с резолюция от едва 960х640 пиксела и върви под Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Въпреки че дизайнът на плейъра е сходен с този на Galaxy S III, има някои различия като например високоговорителите, разположени от двете страни на дисплея. Устройството е тънко 10.8 мм и има мощна батерия с капацитет 2500 mAh.

galaxy player 5.8

Вградената памет ще бъде 16 или 32 GB, наличен е microSD слот, 1 GB RAM, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 и предна VGA камера за видеоразговори. Не става дума какъв процесор използва плейърът, нито каква е основната камера, но най-вероятно такава липсва.

За момента не е ясно дали и кога Samsung Galaxy Player 5.8 ще се появи в Европа, както и на каква цена, но очаквайте подробности!

The Serif на Samsung превръща телевизора във вълнуваща част от интериора на съвременния дом

През 2020 г. една от най-предизвикателните продуктови категории в технологичния свят за мен остава телевизорът. При това не толкова от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer