НачалоНовиниSamsung акцентира върху качествата на смартфон екраните си, докато Google търси изход от драмата със своите

Samsung акцентира върху качествата на смартфон екраните си, докато Google търси изход от драмата със своите

1120
Написана от  nixanbal 27 октомври 2017
Samsung акцентира върху качествата на смартфон екраните си, докато Google търси изход от драмата със своите

В последните седмици смартфонът с OLED екран Google Pixel 2 XL, който не се продава в България, се оказа моделът с най-сериозни проблеми, засягащи качествата на дисплея му. И докато Google подготвя оправдателни статии и софтуерни ъпдейти, за да се опита да избегне по-задълбочена катастрофа, Samsung реши да се възползва и да пусне промо видео с хвалебствия от американски YouTube-ъри по адрес на Super AMOLED екраните в топмоделите Galaxy.

Във видеото на корейците е направена забавна компилация от суперлативи на популярни в технологичните среди лица, които в ревютата си дават изключително високи оценки за Super AMOLED панелите на Galaxy S8, S8+ и Note 8. 

Клипът излиза на фона на засилващата се драма покрай модела Pixel 2 XL на Google, който използва OLED панел от LG и за който първите потребители съобщават за сериозни проблеми с остатъчни образи, изгаряне на картината и нисък контраст. 

Pixel 2 XL

От Google току-що пуснаха официално становище, с което твърдят, че качествата на техния екран не се различават от тези на конкурентни продукти с такива панели. Обещан е и нов ъпдейт, който да направи цветовете по-наситени. Гаранцията също вече е 2-годишна и международна. 

Sony Xperia XZ Premium - репортажно от европейската премиера в Лисабон

На 26 април стегнах багажа и тръгнах към Лисабон, където на следващия ден Sony организира европейската премиера на Xperia XZ…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer