НачалоНовиниSamsung Galaxy Gear поддържа разговори, работи само със смартфони от висок клас

Samsung Galaxy Gear поддържа разговори, работи само със смартфони от висок клас

5229
Написана от  nixanbal 04 септември 2013
Samsung Galaxy Gear поддържа разговори, работи само със смартфони от висок клас

Умният часовник на Samsung днес се превърна в реалност и ни показа кои от слуховете бяха истина и кои не. Оказа се, че Galaxy Gear има вградена камера, но не върви под Android; не изглежда никак лошо, но не е самостоятелно устройство. 

Samsung Galaxy Gear разполага с 1.63" Super AMOLED дисплей с резолюция 320х320 пиксела. Машинката има вградена на каишката камера с 1.9 МР резолюция, която позволява да правите шпионски снимки или да записвате HD видео. 

Galaxy Gear 001 Front Lime Green

Samsung Galaxy S III, Galaxy S IV, Note II и Note III, както и новият таблет Note 10.1 2014 са устройствата, с които часовникът ще може да се свързва и използва. 

Samsung Galaxy Gear има 800 MHz процесор, 512 МВ оперативна памет и 4 GB вградена, използва Bluetooth 4.0 за връзка с телефона и има скромна батерия с капацитет 315 mAh за около денонощие живот. 

4.Galaxy Gear-008-Set1 Side Six

За разлика от телефоните на Samsung, часовникът им има метални елементи по корпуса

Galaxy Gear има два микрофона (за шумопотискане) и може да се управлява с гласови команди. Освен да преглеждате получени съобщения и мейли на екрана му, от часовника може да стартирате обаждане, като за провеждането на разговор той има и високоговорител. Според The Verge обаче звукът му е прекалено тих. 

Samsung пуска Galaxy Gear на пазара в първите седмици на есента, поне в САЩ, на цена около $299.  

Motorola: Виждаме смартфоните със сгъваеми дисплеи различно от Samsung и Huawei

Motorola признава смартфоните със сгъваеми дисплеи като една от ключовите тенденции в мобилните технологии през 2019 г. и след това,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer