НачалоНовиниSamsung Galaxy Note 10 и Note 10+ се появиха в нови цветове

Samsung Galaxy Note 10 и Note 10+ се появиха в нови цветове

1926
Написана от  kris.romanov 31 юли 2019
Samsung Galaxy Note 10 и Note 10+ се появиха в нови цветове

Чисто бяло и розово - това са още два от цветовете, в които би трябвало да се предлагат новите флагмани на Samsung от серията Note. Очакваните на 7 август смартфони се появиха в нови 3D макети, а освен това изскочи и реална снимка.

Изображенията тук са 3D макети, генерирани от @ishanagarwal24 и не са официални кадри, разкриващи финалния дизайн на устройствата, но той със сигурност би трябвало да е много близък.

Samsung Galaxy Note 10

Така чисто белият и розовият изглежда допълват цветовете, в които Note 10/Note 10+ ще се предлагат. По-рано устройствата се появяваха в черно и в т.нар. Aura Glow, който в основата си е бял, но с интересна преливка в различни нюанси цвят. Дали ще има пети и шести вариант - засега не е ясно. 

Samsung Galaxy Note 10

Освен макетите по-горе излезе и реална снимка на Note 10+, която потвърждава дизайна му. Интересното е, че в дисплея има отражение на смартфона, с който е заснет кадърът, а той е предполагаемият нов iPhone на Apple. 

Samsung Galaxy Note 10

Очаквайте в nixanbal.com детайлно видео представяне на новите смартфони на Samsung в деня на премиерата им!

Официална премиера на Pixel 3a и Pixel 3a XL - най-достъпните смартфони на Google досега

На стартиралата днес конференция за разработчици Google I/O бяха представени официално смартфоните Pixel 3a и Pixel 3a XL. Двата модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer