Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниSamsung Galaxy Note 10 може да е без 3.5 мм жак за слушалки

Samsung Galaxy Note 10 може да е без 3.5 мм жак за слушалки

1528
Написана от  nixanbal 31 май 2019
Samsung Galaxy Note 10 може да е без 3.5 мм жак за слушалки

Ето я и новата порция слухве около очаквания през август Galaxy Note 10 на Samsung. Според androidpolice.com корейците планират дизайн без физически бутони на металната рамка и без 3.5 мм жак за слушалки.

И този източник потвърждава, че се очакват две версии на модела - една по-компактна (поне за стандартните на Note) и една по-голяма. Целта на премахването на жака е да се освободи повече място за по-голяма батерия, а подмяната на физическите бутони с капацитивни може да доведе до по-тънко и по-добре защитено от прах и вода тяло. 

S10 всъщност има и физически бутони, и жак за слушалки, като въпреки това не е лишен от висок рейтинг IP68.

Според профила @universeice в Twitter, който често дава предварителна информация за необявени модели, Samsung действително са тествали Note 10 с капацитивни бутони (може би нещо подобно на HTC U12+), но в крайна сметка са решили да използват стандартни физически, както досега. Колкото до жака - и този източник казва, че "нещата не са оптимистични", което е още една индикация за потенциалното му отпадане. 

Теленор ще може да запази името си след продажбата

Продажбата на няколко телекома от групата на Теленор в Централна и Източна Европа, включително българския, се очаква да бъде приключена…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer