НачалоНовиниSamsung Galaxy Note 10 може да има камера с тристепенна променлива бленда

Samsung Galaxy Note 10 може да има камера с тристепенна променлива бленда

1612
Написана от  nixanbal 20 юни 2019
Samsung Galaxy Note 10 може да има камера с тристепенна променлива бленда

Вече излезе информация, че Samsung вероятно ще покаже новия Note 10 и Note 10 Pro на 7 август, а сега се появи любопитна подробност за камерата на тези устройства. Според достоверен източник новият флагман на корейците ще има камера с променлива бленда, която вече ще бъде тристепенна. 

Да, променливата бленда е нещо, което познаваме от телефоните на Samsung (Galaxy S9, Note 9 и S10), но досега тя беше двустепенна и можеше да бъде f/1.5 или f/2.4. Според @universeice, който често пуска точни детайли аз необявени модели на компанията, Note 10 ще има и трета опция за отвора на блендата, а именно f/1.8. 

Целта на тази функционалност всъщност е да позволи по-ясни снимки както при ниска осветеност, така и при ярко слънце или снежен пейзаж. Новата опция е тази по средата - f/1.8, което не звучи като да носи някаква революция, но кой знае. Все пак обещава да оптимизира представянето на камерата, давайки по-точен вариант за избрана ситуация. 

Note 10

Да се надяваме, че Samsung са поработили и в посока по-добър нощен режим, който да е поне на нивото на този при P30 на Huawei. 

Засега очакванията са да видим Note 10 и Note 10 Pro на 7 август, но предстои Samsung да обяви датата официално. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer