Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung Galaxy Note 7 е смартфонът с най-добър дисплей в света според DisplayMate

Samsung Galaxy Note 7 е смартфонът с най-добър дисплей в света според DisplayMate

6082
Написана от  valia 11 август 2016
Samsung Galaxy Note 7 е смартфонът с най-добър дисплей в света според DisplayMate

Samsung Galaxy Note 7 може да се похвали с най-добрия дисплей на смартфон в света. Това дава като оценка DisplayMate в своя доклад, сформиран след поредица от тестове. Точно така – “най-добрият”, не “един от най-добрите”. DisplayMate обясняват защо това е така и кои са характеристиките, които правят екрана на Note 7 да стои над останалите.

Добрите думи за дисплея на Note 7 започват от поддръжката на HDR режим за видеосъдържание, какъвто има при съвременните 4k телевизори, и продължават с максималната яркост от над 1000 нита, която е необходима за визуализацията на HDR клипове и подобрява видимостта на екрана при гледане на открито.

Висока оценка получава резолюцията на екрана от 2560х1440 пиксела, функцията Always On Display, защитата от стъкло Gorilla Glass 5, както и системата Dual Ambient Light Sensors, която според DisplayMate подобрява значително автоматичното регулиране на яркостта, а това от своя страна може да доведе до по-дълъг живот на батерията.

В доклада секазва още, че дисплеят на Note 7 подобрява или най-малкото изрявнява редица рекорди, свързани с пиковата яркост, най-висок контраст при околна осветеност и други. Всъщност почти всеки проведен тест е показал, че Note 7 има по-добър екран от този на предшественика си, а също и от флагмана Galaxy S7.

Това е най-иновативният и най-високопроизводителен дисплей в смартфон, който някога сме тествали, пишат от DisplayMate, а в nixanbal.com съвсем, съвсем скоро ще можете да гледате новото видео, свързано с топмодела с писалка на корейците. 

OnePlus 6 идва с подобрения в камерата, в конфигурацията и с нов дизайн, но без безжично зареждане

Китайският бранд OnePlus представи новия си флагман OnePlus 6, който предлага важни подобрения в конфигурацията и залага на още по-висока…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer