Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung Galaxy Note 7 - всичко за българската му премиера

Samsung Galaxy Note 7 - всичко за българската му премиера

8693
Написана от  nixanbal 03 август 2016
Samsung Galaxy Note 7 - всичко за българската му премиера

Току-що представеният Galaxy Note 7 на Samsung ще излезе на някои от водещите световни пазари още преди края на август, но в България ще получим фаблета с писалка на 2-ри септември. На каква цена, кой ще го продава, кои цветове ще са налични и още детайли - вижте по-надолу...

Новият топмодел на корейците ще стартира с предварителни поръчки за българските потребители още през август, като заявилите интереса си тогава ще получат устройството си няколко дни преди всички останали.

А всички останали ще могат да закупят Galaxy Note 7 в България от 2-ри септември, или точно един месец след световната му премиера.

20160802NITCOBAXHTAHKINFWTZICZJG

От Samsung потвърдиха за nixanbal.com, че ще са налични цветовете черно, сребристо и синьо - така че всички обявени с изключение на златистата версия. 

Апаратът ще е по магазините на Мтел, Теленор и VIVACOM, а също и в големите вериги за техника, а цената му без обвързване ще бъде около 1700 лв. (или малко по-надолу). 

Заедно с Note 7 у нас ще се появи и новият Gear VR, създаден специално за ползване с този модел (но не само). Неговата цена ще бъде 195 лв. - колкото и на първото поколение на очилата за виртуална реалност на Samsung.  

Очаквайте до края на седмицата новия епизод на TECHDRIVE, в който специален мой гост ще бъде Мони Монев, мениджър ключови клиенти в Samsung България. С него ще си поговорим нашироко за Note 7 и ще направим българската му премиера!

Sony Xperia XZ2 Premium е първият смартфон с двойна основна камера на японците

След като в Барселона подсказа за него, днес Sony официално обяви първия си смартфон с двойна основна камера. Xperia XZ2…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer