НачалоНовиниSamsung Galaxy Note 7 - всичко за българската му премиера

Samsung Galaxy Note 7 - всичко за българската му премиера

7816
Написана от  nixanbal 03 август 2016
Samsung Galaxy Note 7 - всичко за българската му премиера

Току-що представеният Galaxy Note 7 на Samsung ще излезе на някои от водещите световни пазари още преди края на август, но в България ще получим фаблета с писалка на 2-ри септември. На каква цена, кой ще го продава, кои цветове ще са налични и още детайли - вижте по-надолу...

Новият топмодел на корейците ще стартира с предварителни поръчки за българските потребители още през август, като заявилите интереса си тогава ще получат устройството си няколко дни преди всички останали.

А всички останали ще могат да закупят Galaxy Note 7 в България от 2-ри септември, или точно един месец след световната му премиера.

20160802NITCOBAXHTAHKINFWTZICZJG

От Samsung потвърдиха за nixanbal.com, че ще са налични цветовете черно, сребристо и синьо - така че всички обявени с изключение на златистата версия. 

Апаратът ще е по магазините на Мтел, Теленор и VIVACOM, а също и в големите вериги за техника, а цената му без обвързване ще бъде около 1700 лв. (или малко по-надолу). 

Заедно с Note 7 у нас ще се появи и новият Gear VR, създаден специално за ползване с този модел (но не само). Неговата цена ще бъде 195 лв. - колкото и на първото поколение на очилата за виртуална реалност на Samsung.  

Очаквайте до края на седмицата новия епизод на TECHDRIVE, в който специален мой гост ще бъде Мони Монев, мениджър ключови клиенти в Samsung България. С него ще си поговорим нашироко за Note 7 и ще направим българската му премиера!

Впечатляващият Apple Park отваря врати за първите служители през април

Новият кампус на Apple, който многократно сме виждали от погледа на прехвърчащи над него дронове, вече си има официално име…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer