НачалоНовиниSamsung Galaxy Note 8 може да има 6.3" дисплей

Samsung Galaxy Note 8 може да има 6.3" дисплей

1772
Написана от  nixanbal 15 май 2017
Samsung Galaxy Note 8 може да има 6.3" дисплей

Тази година, вероятно в края на лятото, както обикновено, очакваме новия Galaxy Note 8, което беше потвърдено и официално от Samsung. За устройството досега не беше изтекла кой знае каква информация, но нов слух гласи, че Note 8 ще разполага с 6.3-инчов дисплей.

6.3-инчовият дисплей на Note 8 ще го превърне в най-големия модел от серията досега. Заради очакваното съотношение на страните от 18.5 към 9 физическите размери обаче няма да са чак толкова стряскащи.

Разумно би било сравнението с новия Galaxy S8+, който има 6.2" диагонал и пропорции 18.5х9 - спрямо него Note 8 ще е само идея по-голям. 

Иначе същият източник от Китай, който според SamMobile е достоверен, твърди, че Note 8 действително ще има и двойна основна камера - нещо, за което чухме информация и преди известно време. Това всъщност може да се окаже основната разлика с Galaxy S8/S8+, а, разбира се, и стилусът, който би трябвало очакваният модел традиционно да включва. 

Официална премиера на Samsung Galaxy A8 и A8+ - двойна предна камера и голям безрамков дисплей

Samsung официално представи новите си модели от серията Galaxy A, които този път са приели схемата с имената на флагманите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer