Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung Galaxy Note 8 може да има 6.3" дисплей

Samsung Galaxy Note 8 може да има 6.3" дисплей

1845
Написана от  nixanbal 15 май 2017
Samsung Galaxy Note 8 може да има 6.3" дисплей

Тази година, вероятно в края на лятото, както обикновено, очакваме новия Galaxy Note 8, което беше потвърдено и официално от Samsung. За устройството досега не беше изтекла кой знае каква информация, но нов слух гласи, че Note 8 ще разполага с 6.3-инчов дисплей.

6.3-инчовият дисплей на Note 8 ще го превърне в най-големия модел от серията досега. Заради очакваното съотношение на страните от 18.5 към 9 физическите размери обаче няма да са чак толкова стряскащи.

Разумно би било сравнението с новия Galaxy S8+, който има 6.2" диагонал и пропорции 18.5х9 - спрямо него Note 8 ще е само идея по-голям. 

Иначе същият източник от Китай, който според SamMobile е достоверен, твърди, че Note 8 действително ще има и двойна основна камера - нещо, за което чухме информация и преди известно време. Това всъщност може да се окаже основната разлика с Galaxy S8/S8+, а, разбира се, и стилусът, който би трябвало очакваният модел традиционно да включва. 

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer