НачалоНовиниSamsung Galaxy Note II ще има 5.5" Super AMOLED дисплей, излиза през септември

Samsung Galaxy Note II ще има 5.5" Super AMOLED дисплей, излиза през септември

1879
Написана от  nixanbal 28 юни 2012
Samsung Galaxy Note II ще има 5.5" Super AMOLED дисплей, излиза през септември

Преди няколко дни в мрежата се появи информация, че следващият Samsung Galaxy Note II ще има по-голям екран от оригинала и че ще се появи през октомври. Днес момчетата от GSMArena.com са получили информация от достоверен свой източник, който е потвърдил, че диагоналът на устройството ще бъде 5.5-инчов, а освен това е споделил, че премиерата му е изтеглена за септември, за да може да открадне повече от потенциалните купувачи на iPhone 5, очакван месец след това.

И така, досега знаем, че Samsung Galaxy Note II ще разполага с огромен 5.5" Super AMOLED дисплей и ще има дизайн, сходен с Galaxy S III. Останалите спецификации засега са неясни, но се говори за 8 или 12 МР камера, чипсет Exynos 5250, 1.5 GB RAM и най-новата версия на Android 4.1 Jelly Bean.

Пускайки много повече устройства от висок клас и променяйки в движение излизането им на пазара, Samsung логично успява да изпревари Apple и неговия един на година iPhone в класацията за най-много продадени смартфони.

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer