Умен град @ nixanbal

НачалоИграчкиSamsung Galaxy S Advance е още един междинен модел и нищо, за което да се вълнувате

Samsung Galaxy S Advance е още един междинен модел и нищо, за което да се вълнувате

3529
Написана от  nixanbal 30 януари 2012
Samsung Galaxy S Advance е още един междинен модел и нищо, за което да се вълнувате

В мрежата се появи информация за необявен все още нов смартфон на Samsung – GT-I9070. Устройството е позиционирано между Galaxy S II и по-стария Galaxy S, като се явява освежена версия на последния. Какви са акцентите в спецификациите на т.нар. Samsung Galaxy S Advance, вижте по-надолу...

След Galaxy S и Galaxy S Plus, които се продават в България, Samsung изглежда ще представи още една близка модификация на модела - Galaxy S Advance. Смартфонът с Android 2.3.6 Gingerbread вероятно ще бъде обявен официално в края на февруари, а това, което знаем отсега, е, че ще предлага двуядрен процесор на 1 GHz, 768 МВ RAM, 4“ Super AMOLED дисплей с WVGA резолюция, 5 МР камера с HD видеозапис + предна 1.3 MP. Батерията е с капацитет 1500 mAh, каквато имаше и оригиналният Galaxy S, но по-старият модел използваше едноядрен процесор.

Очаквайте подробности след по-малко от месец, но като цяло Samsung Galaxy S Advance не изглежда като нещо, което си струва вниманието, а е просто поредната лека модификация на южнокорейците.

Редакция: Няколко часа по-късно Samsung Galaxy S Advance вече официално е факт. Смартфонът ще бъдена пазара в Русия още от февруари, а след това ще се появи и в останалата част на Европа.

снимки: SammyHub.com

Новите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

На вечерно събитие пред медии днес в София Теленор представи по нестандартен начин новите си абонаментни планове Тотал+. Интересното при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer