НачалоНовиниSamsung Galaxy S II получава ъпдейт до Ice Cream Sandwich от утре. Или не?

Samsung Galaxy S II получава ъпдейт до Ice Cream Sandwich от утре. Или не?

2084
Написана от  nixanbal 09 март 2012
Samsung Galaxy S II получава ъпдейт до Ice Cream Sandwich от утре. Или не?

Водещият модел в портфолиото смартфони на Samsung най-после е на крачка от ъпдейта до най-новата версия на Android – Ice Cream Sandwich. Популярният в цял свят Samsung Galaxy S II ще бъде актуализиран до Android 4.0 от утре, 10 март, съобщиха от компанията.

За ъпдейта ще ви е необходима най-новата версия на PC софтуера KIES и поне 60 МВ свободно място. Ако ще ъпдейтвате „по въздуха“ през Wi-Fi, Samsung предупреждава да си освободите поне 350 МВ. След актуализацията някои приложения няма да работят, а също ще останете без Adobe flash и Bluetooth 3.0 HS поддръжка. Bluetooth 3.0 все пак работи и под Ice Cream Sandwich.

gs2ics

Честито на печелившите! Новината се отнася до световната версия GT-I9100, каквато вероятно имате и вие. Междувременно HTC вчера започна да пуска ъпдейта до Android 4.0 за някои модели Sensation в Германия, но тук все още го очакваме.

Редакция: Ново съобщение в Twitter от Samsung за пореден път обърка схемата. То посочва, че датата 10 март е грешка на филипинското подразделение на компанията и вероятно ъпдейтът няма да се състои утре сутрин. Дали не се шегуват?

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer