НачалоНовиниSamsung Galaxy S III щял да бъде тънък 7 мм, дано не е отново пластмасов

Samsung Galaxy S III щял да бъде тънък 7 мм, дано не е отново пластмасов

2188
Написана от  nixanbal 06 февруари 2012
Samsung Galaxy S III щял да бъде тънък 7 мм, дано не е отново пластмасов

Samsung официално обяви, че отлага премиерата на новия си флагман за след Конгреса в Барселона, така че съвсем очаквано слуховете продължават. Най-новата информация твърди, че смартфонът ще бъде тънък едва 7 мм, което е по-малко дори от „тънката метална линия“ Motorola RAZR. И въпреки че южнокорейците не са потвърдили кога ще бъде премиерата на модела, френски технологичен сайт е получил покана за събитие на 22 март. Дали?

Освен че ще бъде 7 мм тънък, интересно за Galaxy S III е, че се очаква да разполага с четириядрен процесор, 8 МР камера и да върви под Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Дали обаче Samsung няма да предпочете двуядрените си процесори Exynos 5250, работещи на 2 GHz?

Каквото и да се крие под капака, Galaxy S III със сигурност ще бъде пъргав смартфон, както и предшествениците му. Въпросът е дали за корпуса на водещия си модел южнокорейците най-после ще решат да зарежат евтината пластмаса и ще ни изненадат с метален корпус.

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer