Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung Galaxy S10 може да има версия с тройна камера

Samsung Galaxy S10 може да има версия с тройна камера

1533
Написана от  nixanbal 26 юни 2018
Samsung Galaxy S10 може да има версия с тройна камера

За началото на 2019 г. Samsung подготвя специален флагман, който ще бъде 10-ото поколение на топмодела в серията Galaxy S. Една от специалните изненади при този модел изглежда ще бъде тройна основна камера, или поне така твърдят слуховете днес...

Galaxy S10, както вероятно ще се нарича новият флагман, ще бъде представен от цели 3 модела. Единият ще има 5.8" диагонал, плосък дисплей без извивки и една камера. Вторият ще бъде със същия диагонал, но вече с познатите извивки на екрана и двойна основна камера. 

Третият представител на серията S10 ще бъде най-вълнуващият модел, като според информацията при него ще видим тройна основна камера и скенер за пръстови отпечатъци под 6.2-инчовия му дисплея.

Тройна камера вече сме виждали при Huawei P20 Prо, но корейците от Samsung ще предложат свое собствено решение, което ще се различава по отношение на подбраните сензори и тяхната функционалност при преследването на по-качествена снимка. 

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer