НачалоНовиниSamsung Galaxy S10 получава ъпдейт до Android 11 в България

Samsung Galaxy S10 получава ъпдейт до Android 11 в България

1423
Написана от  nixanbal 14 януари 2021
Samsung Galaxy S10 получава ъпдейт до Android 11 в България

Топмоделите на Samsung от серията Galaxy S10, излезли в началото на 2019 г., вече получават ъпдейт до актуалния Android 11. Новината касае потребителите в България, които ще получат обновление на софтуера до най-новата версия на интерфейса One UI 3. 

Въпреки че според официалното приложение на Samsung ъпдейтът за серията Galaxy S10 беше планиран за февруари, потребителите у нас съобщават, че актуализацията вече е започнала. 

Разбира се, разпространението вероятно е поетапно, както винаги, така че, ако при вас все още няма ъпдейт, би трябвало да се появи съвсем скоро. 

Файлът, който трябва да изтеглите при обновяването, е близо 2 GB, така че е препоръчително да заредите батерията и да се свържете към Wi-Fi. 

Galaxy S10 ъпдейт до Android 11

Припомням ви, че през август 2020 г. Samsung обяви списък с устройства, които ще поддържа софтуерно за по-дълъг период от време и ще им осигури ъпдейт до 3 големи версии на Android. Серията Galaxy S10 влиза в списъка, като настоящия ъпдейт до Android 11 е втори за нея, така че би следвало да има и обновление до чакания тази година Android 12. 

Благодаря на Найден, че сигнализира за ъпдейта и че изпрати скрийншота!

5 НЕЩА за Lenovo Tab P11 Pro

В последните дни на декември у мен е таблетът Tab P11 Pro на Lenovo, който се оказа, че е доста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer