НачалоНовиниSamsung Galaxy S10 ще има четвърта версия с 5G и общо 6 камери, твърди The Wall Street Journal

Samsung Galaxy S10 ще има четвърта версия с 5G и общо 6 камери, твърди The Wall Street Journal

3300
Написана от  nixanbal 20 ноември 2018
Samsung Galaxy S10 ще има четвърта версия с 5G и общо 6 камери, твърди The Wall Street Journal

По-рано днес излезе информация, че новият флагман на Samsung ще се предлага в три версии, една от които по-достъпна и с плосък дисплей. Нова порция слухове от The Wall Street Journal сега твърди, че юбилейният Galaxy S10 на корейския производител всъщност ще има и четвърто издание, което ще залага на 5G и цели 6 камери. 

Въпросният премиум модел на Galaxy S10 ще залага на огромен 6.7-инчов дисплей и на общо 6 камери - четворна основна и двойна предна. Апаратът ще работи в 5G мрежи и ще се продава в САЩ и в Южна Корея. 

И докато основните 3 версии на S10 са планирани за февруари, това 5G издание ще бъде показано заедно с тях, но ще се появи на пазара малко по-късно - през пролетта.

За 4G версиите на Galaxy S10 се говори, че ще предлагат между 3 и 5 камери общо, а някои от тях ще имат функцията обърнато безжично зареждане, каквото видяхме при Mate 20 Pro на Huawei. 

Според източници на The Wall Street Journal кодовите имена на устройствата са Beyond 0, Beyond 1, Beyond 2, а 5G моделът е вътрешно познат като Beyond X. 

Освен всичко това през първата половина на 2019 г. очакваме от корейците и премиера на първия им модел със сгъваем дисплей - Galaxy F. 

5 дни с Galaxy Watch 4 и Galaxy Buds 2 на Samsung

Samsung от години развива своята екосистема от устройства Galaxy, като в нея влизат не само смартфоните на компанията, но също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer