Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung Galaxy S10e, S10, S10+ и S10+ Performance edition вече се продават в България

Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ и S10+ Performance edition вече се продават в България

2167
Написана от  nixanbal 08 март 2019
Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ и S10+ Performance edition вече се продават в България

Честит 8 март на всички дами! И честито на феновете на Samsung, които от днес могат да купят официално новите смартфони от премиум серията Galaxy S10 на Samsung. На българския пазар от днес са Galaxy S10e, S10, S10+ и S10+ Performance edition. 

Припомням ви, че моделите S10 бяха показани на 20 февруари и до днес течеше кампанията по предварителни поръчки, в която заявилите интерес по-рано можеха да получат безжични слушалки Galaxy Buds. При някои търговци все още тече подобна промоция. 

От днес започват доставките на предварително поръчалите, както и директните продажби в магазините. Традиционно устройствата ще се продават навсякъде - при операторите и в големите вериги магазини за техника. Цените и различните версии можете да разгледате в сайта на Samsung - цък, но най-грубо варират между 1449 лв. и 3129 лв. за най-напомпания модел.

Galaxy S10 Prism White

Колкото до цветовете - Galaxy S10e се предлага у нас в зелена призма, черна призма и бяла призма, което означава, че специалният за модела жълт цвят няма да е достъпен. Поне засега. Galaxy S10 и S10+ са налични освен в тези цветове и в цвят синя призма, а Galaxy S10+ Performance edition се продава в цветове керамично черно и керамично бяло. Последният модел се различава от S10+ по това, че идва с 1 TB вградена памет.

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer