Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung Galaxy S11 изглежда ще има дисплей с до 120 Hz опреснителна честота

Samsung Galaxy S11 изглежда ще има дисплей с до 120 Hz опреснителна честота

2066
Написана от  kris.romanov 16 октомври 2019
Samsung Galaxy S11 изглежда ще има дисплей с до 120 Hz опреснителна честота

Високата опреснителна честота на дисплеите на смартфоните става все по-популярна характеристика и след анонса на Pixel 4 и Pixel 4 XL от Google интересът към нея ще продължи да расте. Както и предлагането. Според @universeice следващият флагман на Samsung ще предложи ключови подобрения в дисплея си, включително опреснителна честота до 120 Hz.  

Източникът твърди, че Galaxy S11, очакван в началото на 2020 г., ще предлага опреснителна честота на дисплея си до 120 Hz, като ще дава опция за 90 Hz и 60 Hz. 

Подобна характеристика имаше само дисплея на Razer Phone (и Razer Phone 2), който обаче не беше сред най-масовите модели. По-популярна високата опреснителна честота на дисплея стана с OnePlus 7, а от вчера тя се предлага и при Pixel 4 и 4 XL, които ще отключат пътя на още много други дроиди. 

Друга любопитна подробност за екрана на Galaxy S11, този път идваща от SamMobile.com, е промяна в пропорциите му. Според източника новият флагман на Samsung ще има дисплей със съотношение на страните 20 към 9, което означава, че той ще бъде една идея по-издължен от този на S10, който е 19:9. 

Това, разбира се, е непотвърдена информация, но в следващите месеци със сигурност ще чуем още много подробности за S11 и ще видим кои детайли ще се задържат и кои ще отпаднат. 

Лондон започва да събира данни за пътниците в метрото през Wi-Fi с цел подобряване на транспорта

От 8 юли 2019 г. Wi-Fi мрежа ще събира данни за пътниците в подземния транспорт на Лондон. Целта е по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer